Salmonellose
La salmonellose est causée par une bactérie du genre Salmonella. Elle se propage principalement par l’ingestion d’aliments ou d’eau contaminés par des matières fécales ou par contact avec des personnes infectées. La diarrhée est un symptôme courant, en plus de crampes abdominales et de fièvre. La salmonellose peut être évitée en cuisant soigneusement les viandes et les œufs, en évitant le lait non pasteurisé et en pratiquant une bonne hygiène des mains, surtout après avoir manipulé de la viande crue, des œufs non cuits ou des animaux vivants.
PHO Rounds: How Built and Social Environments Influence Commuters’ Travel Choices
In this PHO Rounds, Drs. Biswas and Prince Ware share results from a recent study examining the influence of both the built (e.g., walkability, cycling infrastructure, air pollution) and social (e.g., degree of marginalization and deprivation) environments on commute mode, including walking and bicycling. Using 2016 Census and environmental data for over two million Canadian workers, they identify four combinations of built and social environments around the areas where Canadians work and live and discuss which of these environments are most supportive in promoting greater population levels of active commuting.
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